Hola Barca! - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Linda Peeters - WaarBenJij.nu Hola Barca! - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Linda Peeters - WaarBenJij.nu

Hola Barca!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Linda

11 Oktober 2008 | Spanje, Barcelona

Zon, zee en Zuid-Europa :-) Ik ben vandaag aangekomen en heb me inmiddels in mijn appartementje in Barceloneta - de allerleukste wijk van Barcelona - geïnstalleerd. Vanuit mijn raam zie ik een bijna Napolitaans aandoend straatje met gietijzeren balkonnetjes, groene zonneschermen en overal kleurige frisse was. Het strand bevindt zich op 1 minuutje van mijn huis. Zucht...ik ben een mazzelaar :-)

Het is prachtig oktoberweer en iedereen leeft nog steeds op straat. Vóór mijn appartement is het een gezellige drukte. Ik ga zo een pasta in elkaar draaien en van een glas rode wijn genieten.

Voor iedereen die niet kan wachten :-) hierbij alvast wat plaatjes. Rogier, ik heb de Walvis weer eindeloos bewonderd. Chris, de fietsen zijn er en we kunnen er kilometers boulevard mee af. Mam, het is volgende week nog strandweer en er zijn fantastische golven. Angels en andere girlies, de hippe loungetent Carpe Diem ligt hier om de hoek :-)

• 11 Oktober 2008 - 21:08

Jan Pieter:

Carpe Diem! Dat ziet er goed uit... daar zouden wij moeten zitten.

Groeten van 'reserve-girlie' JP

• 12 Oktober 2008 - 06:29

Linda:

Hee JP,

In december gaan wij Carpe Diem doen in A'dam :-)
    Ik kreeg gisteravond mijn eerste lesje Spaans van Leonie, die me mailde dat ik die cursus wel nodig heb als ik mijn bericht open met Ola :-) Oeps :-)

• 14 Oktober 2008 - 09:57

Inge Meilink:

Zucht, wat ziet en klinkt 't heerlijk allemaal, you lucky one. Dat heb je goed geregeld!

Inge

• 14 Oktober 2008 - 11:54

"Papske":

Ole Lin!
    Wanneer ontvangen we weer eens een nieuw bericht? Ik zit te popelen om ergens op te reageren.

• 14 Oktober 2008 - 12:01

"Papske":

Ik had vergeten mijn reactie te ondertekenen. Hierbij dus:
    P.

• 14 Oktober 2008 - 16:50

Shiv En Rob:

He zus, ziet er goed uit. We nemen aan dat je al een beetje gesettled bent en het goed naar je zin hebt. Groetjes

• 14 Oktober 2008 - 19:19

Lein:

He Linneke, super allemaal! Krijg nog meer Volver-shivers van je foto's... Heb je mijn mailtje nog ontvangen? Oftewel: Werkt dat adres?
    Liefs,

Lein

• 16 Oktober 2008 - 13:01

Oom Gerard En Leonor:

HALLO DIE LINDA,
    WAT HEBBEN WIJ TOCH EEN ONDERNEMENDE NICHT,
    REIST DE HELE WERELD AF, MAAR ALTIJD VOORZICHTIG ZIJN HOOR !
    WAT LEUK DAT HELENE EERDAAGS KOMT, NOU MAAK ER IETS LEUKS
    VAN DIE DAGEN, GROETEN AAN ROGIER, WANT DIE KOMT
    OOK EERDAAGS, EN DAN VERDER DE WIJDE WERELD IN.
    GROETEND OOM GERARD EN TANTE LEONOR

• 18 Oktober 2008 - 10:22

Oom Gerard En Leonor:

linda wij hopen dat helene goed is aangekomen,
    ik waak over edward, hij kan bellen om even op
    mijn schouder uit te huilen, als hij zich alleen voelt.
    het notenplein