Adios Barceloneta
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Linda
10 November 2008 | Spanje, Barcelona
Woensdag vertrek ik met Rogier naar Marokko en over twee weken ben ik alweer thuis in Nederland.
Wat zal ik Barcelona, en vooral mijn wijkje Barceloneta, missen. Het rumoer, de salsamuziek, het schreeuwerige, gepassioneerde Catalaans, de zee op 1 minuutje van mijn appartement, mijn wandeling van de Walvis naar Columbus, de zon die (afgezien van enkele regendagen) altijd heeft geschenen, de nauwe straatjes met schone, gekleurde was, het drukke marktplein (met de tafeltennissende jongens, de discussiërende oudjes, de moeders met kinderen en de verdwaalde toeristen), de ober van het tapasrestaurant om de hoek met wie ik elke dag flirtte, de gigantische paprika´s, de verse olijven, de kleine gesprekjes met winkeliers en buren en natuurlijk de geweldige avondjes die ik hier met studiegenoten en vrienden heb gehad.
Hasta Luego!
Linda
11 November 2008 - 19:03
Monique, Duco, Fokje:
We zitten hier samen met jou weemoedig te wezen, nemen er nog een wijntje en tapa op, met Manu Chao op de achtergrond. Geef Barcelona van ons een dikke kus!!!!!!!!! Fijne rondreis met Rogier! -
17 November 2008 - 10:57
Leonie:
Barcelona meebeleven was mooi! Geniet samen met Rogier van Marokko! Zie je binnenkort in een winters Leiden! X -
18 November 2008 - 17:35
P'pske:
Lin,
Wat heb jij toch een stel toffe vriendinnen! Ben er zuinig op!