Flirten met het leven - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Linda Peeters - WaarBenJij.nu Flirten met het leven - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Linda Peeters - WaarBenJij.nu

Flirten met het leven

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Linda

08 Oktober 2008 | Nederland, Leiden

Reizen is flirten met het leven, vindt eeuwige reiziger Lisa St. Aubin de Teran. "Het is alsof je zegt 'Ik zou graag bij je blijven en van je houden, maar ik moet gaan, dat is mijn bestemming'."

Ik reis het komende half jaar in mijn hoofd én in het echt. Omdat ik lijd aan een ongebreidelde fantasie en aan werkelijke zwerflust :-) Ik ben veel weg, maar af en toe ook thuis en zoek inspiratie in de meest brede zin van het woord.

Waarheen mijn pad voert, kan ik nu nog niet precies zeggen.
Ik ben net terug van een korte trip naar Nice waar ik op Mas Shabanou, een prachtige zeventiende eeuwse boerderij, aan een persoonlijk ontwikkelplan heb gewerkt en het allereerste schilderij in mijn leven heb gemaakt.
Overmorgen vertrek ik voor bijna twee maanden naar Barcelona. Om er Spaans te leren, te schrijven en me in het bruisende stadsleven te storten.

Uiteindelijk ben ik van plan in Zuid-Amerika uit te komen. Maar het kan zomaar anders gaan. Zoals John Lennon (ook al een fervent reiziger) 't zo mooi verwoordde: Life is what happens to you while you're busy making other plans :-)

Linda

• 09 Oktober 2008 - 09:34

Gemma:

Lin,

We zeiden het al eerder tegen elkaar: soms ontmoet je van die bijzondere mensen die net zo in het leven staan als jij.
    Geweldig dat je je reis gewoon gaat DOEN, in hoofd, stad, maar vooral in je hart.

Ik wens je veel inspiratie toe. Geniet!

Liefs, Gem.